Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flammande eldar

Låt sorger, mörka tankar och känslor blomma ut

i din närvaros soliga ljus.

Var med dem och acceptera dem precis som de är.

Då tränger oanade dofter och färger fram.

Eldar flammar upp, där förr var mörkt och kallt.

Rädslans fukt förångas till välbehag.

Nu dånar livet forsande fram och spränger

alla tidigare försvar.

Endast det sanna blir då kvar.




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-20 19:36



Bookmark and Share


  sulimaa
Detta är underbart befriande att läsa!!! Visa ord...våga vara i nuet oavsett...möta sig själv där innanför....
2009-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP