Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOCKERSYMBIOS

jag vill vakna bredvid dig

mättad av din söta frukt

långt från det man vanligtvis

kallar redbarhet och tukt

vakna upp och veta mer

än jag tidigare gjort

om det där som livet ger

om det där som är för stort

mjukt och hårt i symbios

reskamrater i ett rus

tills det vackra målet nås

i ett moln av lila ljus

på en ö dit ingen når

utom dessa svarta får

godislandet gotland slår

som en piska mot ett sår

LARZ GUSTAFSSON   090421




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-21 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP