Ti amo." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ti amo.



Jag älskar dig.

Det behövs endast fem ord för att förklara till dig vad jag känner för dig.

Te amo.




Övriga genrer av CJ
Läst 400 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-21 23:04



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ti amo m'amore
2009-10-03

  Roula O
vackert...
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

CJ
CJ