Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är så underbart!


Min käre!

Jag älskar ditt sätt att se på mig,
Dina ögon är som himmel,

 Man vill bara drömma sig bort.

 

Jag älskar ditt sätt att kyssa mig och förtrolla mig,
Dina läppar är så mjuka och sagolika.

Jag älskar när du rör mig,

 Du tar bort allt ond.

Och när du viskar i mina öron,

 Hur mycket du älskar mig.




Övriga genrer av CJ
Läst 431 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-21 23:38



Bookmark and Share


  Roula O
härligt...fint skrivet i längtan och saknad efter någon...
2009-04-22

  blaite
Vart mottagaren av denna överlycklig..ja ja ja eller hur
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

CJ
CJ