Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs för några år sedan. I en stund då jag var upprymd av kärleksnerven.


Kärleksnerven.

Benen är glatt skakiga.
Magen är en spjuver
som kittlar till ibland.
Fötterna vill springa åt alla håll samtidigt.
En enda nerv gör sig påmind.
Spritter från tårna till pannan.
Vill inte sluta.
Kan inte sluta.
Så den fortsätter.
Tills jag nått målet.




Fri vers av SecretGardenofLotta
Läst 256 gånger
Publicerad 2009-04-22 00:11



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Så känns det då.
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

SecretGardenofLotta
SecretGardenofLotta