Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag drömmer om dig igen...


Vill ha dig nu!!

Sluta gömma dig berätta att du älska mig nu!

Kom vi springer bort till eden och begår synd, vi äter oss till döden.

Vill bedda säng till oss två och dricka kärleken aperitif, ikväll kommer du och jag att vakna i en annan tid. Där vara kroppar är nakna och fyll av eld vill älskar ikväll igen jag får inte nog av dig. Åh vill ha dig nu.




Övriga genrer av CJ
Läst 524 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-22 00:15



Bookmark and Share


  ramsesII
om fler såg på kärleken och dess frukter som dig, skulle världen vara vackrare
eros vaknar till liv och njuter i stora drag av hur du behandlar
kär-lek.../
2009-05-17

    Johnjohn
"Kom vi springer bort till eden och begår synd, vi äter oss till döden." ...underbar poesi ...du är så bra *applåd
2009-05-04

  agneta pichler
sådan är kärleken..
*ler igenkännande..
2009-04-29

  Rockalex
Underbart livsbejakande
2009-04-23

  Roula O
"ikväll kommer du och jag att vakna i en annan tid" underbart vackert!
2009-04-22

  blaite
Haha wow..
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

CJ
CJ