Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jonas von Essen sa något i stil med: "Vi förs in som original och kommer ut som kopior."


Foga dig

Låt mig säga dig;

Skolan lär inte ut och mäter inte kunskap om helheten.

Skolan lär dig tålamod för att den ska kunna mäta din lydnad.




Fri vers av PratRisk
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-22 04:06



Bookmark and Share


  peter markurth
selektivt lärande, så går det bra
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

PratRisk
PratRisk