Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LÅNG FÄRD MOT DIG

lång färd mot dig

fast du sitter mittemot

det är som andra

halvan av vårt klot

ekvatorn som

en mur emellan oss

lång färd mot dig

jag orkar inte slåss

ditt skratt är pärlor

i en silverfors

Guds tid är nu

och svaret är ett kors

du tindrar ren

och varm som israel

jag delar gränd

med nils ferlin och brel

lång färd mot dig

mot mjölk- och honungsland

jag saknar allt

som sätter dig i brand

aldrig var avstånd

långt som där och då

vill inte veta

vill inte förstå

LARZ GUSTAFSSON   22/4 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2009-04-22 11:49



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket stark och berörande text
2009-04-22

  Junitvillingen
Trots att man är så nära att man kan röra vid varandra kan avståndet i känslan och tanken röra sig om många mil och en mur som är omöjlig att klättra över. Tyvärr. " Aldrig var avstånd långt som där och då "...detta om något kan skapa enorm ensamhet i tvåsamhet...Stark text - bra, berörande skrivet.
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP