Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ja, Kerry finns på riktigt. Men jag har inte sett henne på decennier. Peter som nämns är ett stockholmsoriginal och en god vän. Lot var en biblisk figur som bodde i Sodom. Abrahams brorson.




KERRY

jag kände det vid brasan

jag var inte gammal då

vad hände sedan, kerry

med de åren vi sett gå?

när hösten återkommer

och brasorna har tänts

så tänker jag på dig och

på hur det en gång känts

du var väl ett år äldre

sextiotalet kändes tryggt

två barn i folkhemssverige

som de gamla hade byggt

kerry, du var eld och spänning

hetare än löv som brann

sitter här och tänker på dig

och ska föreställa man

du kanske finns i stockholm

där vet jag att du bott

stan som peter kallar "sodom"

där han vandrar som en lot

jag var djupt förälskad, kerry

fast en pojke blott jag var

barndomsbrasan värmer hjärtat

minnesbilden strålar klar

LARZ GUSTAFSSON    090422

Ni förstår, gott folk, när jag känner den där mustiga, lite fräna rökdoften om hösten går tankarna till denna flicka som jag var så förtjust i. Hennes bror Benny och jag var klasskamrater. Kerry hann före mig med Magnus Uggla och punken. Undrar vad hon gör nu...Kerry...




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2009-04-22 17:20



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet....nostalgi så vackert...
2009-04-23

  sulimaa
Här skrev du väldigt fint och berörande :)
2009-04-22

  Junitvillingen
Alla vackra minnen är som små skatter vi sparar inom oss. Vi plockar fram dem då och då för att minnas, för att le, och kanske saknar vi också. Fint beskrivet av dig:-)
2009-04-22

  Redeemer
Minnen fint förmedlade!
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP