Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sann kärlek

Sann kärlek är som en mjuk barnkind,

ett leende, ett skratt, vindens mjuka sus

i färgsprakande trädkronor en frisk höstdag,

porlande bäckar och dånande hav,

känslan av livets förförande flödande sav.




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-22 22:21



Bookmark and Share


  JessicaB
Mycket vacker beskrivning av sann kärlek :)
2009-05-11

  stenhur VIP
Orden smyger sig mjukt, ger vackra bilder, känslor vaknar, ger aningar om större sammanhang, snuddar det osägbara men förlorar sig inte. Riktigt fin poesi!
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP