Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VARM INOMBORDS

varm inombords

jag blev varm inombords

av din charm genomfors

all min harm den begrovs

jag blev varm inombords

fiender finns

överallt runtomkring

men när du dök upp

smälte du någonting

solsken mot tegelvägg

glasspaus för dig

då sa du ditt hej

och du log emot mig

LARZ GUSTAFSSON   23/4   2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-23 16:54



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Vackert leende;=)
2009-04-25

  mare VIP
Fin liten dikt...
2009-04-24

  Junitvillingen
Härlig text, som gillas av mej, hej fallerej!!;-)
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP