Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle du tycka om mig ändå?



Om jag åt upp allt godis i ditt påskägg
utan att fråga om lov
skulle du tycka om mig ändå

Om jag sålde allt i din skivsamling
för femtio öre styck
skulle du tycka om mig ändå

Om jag klippte hål för pillesnoppen
i alla dina kalsonger
skulle du tycka om mig ändå

Om jag hällde ut en hel påse chips
i din säng och rullade runt
skulle du tycka om mig ändå

Om jag tog hela din månadslön
och köpte en jukebox med usel musik
skulle du tycka om mig ändå

Om jag slog sönder din gitarr
och försökte trycka ner resterna i toaletten
skulle du tycka om mig ändå

Om jag tryckte fast halvätna feferonis
över hela ditt tangentbord
skulle du tycka om mig ändå

Om jag tog alla dina pengar
och skänkte till välgörande ändamål
skulle du tycka om mig ändå

Om jag målade alla dina möbler rosa
och klistrade guldstjärnor på din platt-teve
skulle du tycka om mig ändå

Om jag tejpade fast en använd kondom
på ett julkort till dina föräldrar
skulle du tycka om mig ändå

Men...

Om jag raderade alla dina dikter
och publicerade moderaternas valmanifest
under ditt namn
inte fan skulle du förlåta mig då




Fri vers av Trolltoffsa
Läst 796 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-23 21:08



Bookmark and Share


    //Nikita
Hahaha, festligt! :)
2010-01-24

  TrollTörnTrappan VIP
Ja, ens goda minne och ens goda rykte överglänser tydligen allt materiellt...

Härligt med såna här dikter som frossar i roliga exempel, där det sen räcker med ett enda brott för att allvaret skall gå hem!
2009-05-27

  SecretGardenofLotta
Påhittigt: klippa hål för pillesnoppen i alla dina kalsonger! Haa! Vilken syn!
2009-04-23

    Herr Ångest
Helt underbar dikt! jag skrattade gott åt den.

Gillar i synnerhet slutet, den ger hela dikten en extra knorr.

Men frågan är väl snarare om du skulle kunna förlåta dig själv efter att ha gjort en sådan nedrig sak?? :O
2009-04-23

    ej medlem längre
Sååå välpoetat ända in till sista raderna. Då blev det bara lite platt men ett försök till humoristisk avrundning. Politik eller ej.
2009-04-23

    ej medlem längre
Sååå välpoetat ända in till sista raderna. Då blev det bara lite platt men ett försök till humoristisk avrundning. Politik eller ej.
2009-04-23

  genni VIP
Bra text, men gillar speciellt de sista raderna :)
2009-04-23

  Christine Sabel
Ha ha, härlig kärlek och politisk medvetenhet,applåd
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Trolltoffsa
Trolltoffsa