Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STÅR HÄR I EN VÅRVIND

står här i en vårvind

människor passerar

står här i en vårvind

och filosoferar

ljumma vind från söder

läker aldrig såren

fastän hjärtat blöder

njuter jag av våren

snart ska kusten blomma

snart ska solen steka

blås, min vilda vårvind

låt min själ få leka

blås trots larmrapporter

dystra bulletiner

blås för alla sorter

stjärnor och kretiner

blås för bättre tider

fär en man som lider

står här i en vårvind

fast min saknad svider

LARZ GUSTAFSSON    090424




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-24 14:03



Bookmark and Share


  mare VIP
Helt underbar , applåder !!
2009-04-25

  nilu
Ta mig fan Larza!
Det var poesi!
2009-04-25

  Alexander Gustafsson VIP
Jag kanske är den enda som gillar sådan här poesi, men den gillar jag verkligen...

Underbart skrivet ännu en gång...
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP