Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RUTA ETT

jag är tillbaka på ruta ett

men det är värre än förut

för det är umbäranden och svett

en eld för kråkor och utspillt krut

jag ville njuta dig intensivt

med allt jag äger och allt jag är

hade planerat en komplimang

men sitter ändå helt ensam här

jag är tillbaka vid ritbordet

ska detta någonsin ta slut?

jag hungrar ännu

blir aldrig mätt

och lär mig aldrig att veta hut

visst kan man kalla det livsaptit

då blir det hela mer legitimt

hur jag än drömmer och längtar dit

så blir det aldrig mer så intimt

LARZ GUSTAFSSON    090424




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-24 21:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Smärtsamt att läsa, livet
är ingen enkel resa
2009-04-29

  mare VIP
Smärtans rader....liv gör ont emellanåt, mycket.....
2009-04-25

    ej medlem längre
Börja om från början börja om på nytt som den gamla visan löd.
2009-04-24

  Svartsilver
Mycket bra skrivet.
att se längtan så tydligt på ett*papper* är ovanligt. men du förmedlar känslan kanonbra.
2009-04-24

  Junitvillingen
Åhh, vad denna text berör...den rymmer så mycket saknad & längtan, för att inte tala om sorgen som går som en röd tråd genom raderna. Känner verkligen med dig - om detta handlar om din verklighet.
2009-04-24

  sulimaa
Inget blir någonsin som igår....smärtande verklighet...bra beskrivet...
2009-04-24

  Spir@
Jobbigt att hungra efter något som va igår... Gillade skarpt "jag ville njuta dig intensivt"
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP