Som en maning i mitt inre...Ni förstår, Gud är betydlig mer behaglig att ha att göra med än Larz Arne Johan Gustafsson." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som en maning i mitt inre...Ni förstår, Gud är betydlig mer behaglig att ha att göra med än Larz Arne Johan Gustafsson.


KOM IHÅG

minns var du kom ifrån

i går var det du

minns hur det kom sig att du

är där du är nu

tänk på att nåden gäller

för den som vill tro

tror du du styr och ställer

i orubbat bo?

minns hur det var en gång

försök att förstå

här finns det några som är

där du var då

tänk på att allt är en ynnest

allt är gudomlig favör

lev vid den källa du funnit

så det syns vem du lever för

LARZ GUSTAFSSON   090425

Så ofta önskar jag att jag inte vore så olydig...




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-25 19:53



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra ord om tro och
tillit till Gud
2009-04-29

  mare VIP
Bra skrivet, och vi är människor med alla känslor......
2009-04-25

  Yrre VIP
Gud ska vara tacksam för
att han har dig som talesman och
poet, Du kan fylla ett helt liv
på ett vackert sätt.

Det du gör må uppväga allt det andra.
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP