http://www.youtube.com/watch?v=4yTIpcwBTTs Melodi: "Love Will Tear Us Apart" - JOY DIVISION)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=4yTIpcwBTTs Melodi: "Love Will Tear Us Apart" - JOY DIVISION)




KÄRLEKEN SLITER SÖNDER MIG

när rutin blir kutym

och slentrian blir en norm

allt är statiskt och stelt

ingenting ändrar form

när förakt växer fram

som en hotande storm

då vill kärleken slita sönder mig

då vill kärleken slita sönder mig

ett liv i olika rum

två världar glider isär

och känslan tiger så stum

man håller tyst om det där

hur mycket var bara spel?

hur mycket var en schimär?

ingen ser det du ser

ingen hör det du hör

lyhördheten är låg

överallt utanför

och vi skickar vår post

genom olika rör

LARZ GUSTAFSSON   090416




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-04-26 10:23



Bookmark and Share


  sulimaa
sorgligt....berörande
2009-04-26

  mare VIP
Bra ordat, men av sorg...
2009-04-26

  Junitvillingen
Så mycket sorg denna text rymmer! Känns som en låttext faktiskt, bara musiken som fattas.
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP