Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots solskydd och kläder





Trots solskydd och kläder


Bränns jag sakta sönder


Ur askan in i elden, som är singel


Ensamt hjärta är ett berövat hjärta


På sanna känslor


Om de vore falska vore det fint


Inte skulle jag brännas så hårt då




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-26 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean