Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvak


Jag bär dina missöden genom natten. Minuterna flyr när dina tankar gör sig hörda. Kämpar mot tröttheten. Vill vaka med dig. Och samtidigt inte. Rädslan – att återigen gå förlorad – river i sårskorporna och jag blir inte kvitt känslan av att du inte vet vad du gör. Vet inte hur orden kryper in under mitt skinn och får mig att blomma. Kisar efter stunden du tystnar, drar dig undan och försvinner. Jag har så lite kvar.




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-26 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria