Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I skolan.


Dvärjhammster



hur kan man stava rätt
när dvärghamstertårar
suddar ut

allt man skrivit

när man måste gå och snyta sig
för man tänker på hur

pälsen kändes i handen



















Fri vers av Alfie M
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-27 20:37



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Åh. Det lilla husdjuret. Vad fint du återger känslan och kärleken.
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M