Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

elineberg

 

 

De bor så långsamt här

ingen takt i deras mänskliga atmosfär

knappt stilla, knappt lugnt

tråkigheten som sänker sig över dess grå fasader

ingen förort, ingen stad

bara iskalla vinterbad

och ingen känsla hänger kvar

när jag går därifrån

långsamt med frusna lår 

drar ner mössan över de slutna ögonlocken

försvinner inåt

där det ljusnar

 

 

 




Fri vers av obscura
Läst 379 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-11 21:44



Bookmark and Share


    Spontan
"De bor så långsamt här"
är hela dikten

briljant
2009-11-01

    sårosa
gillar känslan i texten speciellt .. och första raden ..
2009-10-12
  > Nästa text
< Föregående

obscura