http://www.youtube.com/watch?v=SDIyDA9wbUY&feature=related" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


http://www.youtube.com/watch?v=SDIyDA9wbUY&feature=related


VARDAGSMODELL

så sval och distanserad

i skinnjacka och jeans

så välproportionerad

och så ung

som i en sång av kraftwerk

jag ofta lyssnat på

som drottningen i

där jag vill vara kung

vad hon än sätter på sig

så passar det perfekt

det anpassar sig

efter hennes kropp

kan inte sluta titta

jag vet att det är fräckt

men snurrar hjulen

finns det inget stopp

den smäckra halsens linje

hon är så graciös

och rör sig så gracilt

som om hon vet

så sval och distanserad

behagfull i sin glans

och glamorös

som en celebritet

LARZ GUSTAFSSON   28/4 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-28 09:01



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Det är verkligen inte förbjudet att titta...och tillåta sig att må gott av det man ser:-)
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP