Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LJUVA ÅR

jag minns de där åren

innan sorgen sänkte sig ner

vi njöt varje sommar

men den tiden finns inte mer

jag minns de där åren

när bekymren bara försvann

när saltet i såren

blev till socker hos denne man

se fotoalbumen

som bär vittnesbörd om en tid

då hjärtan och rummen

fylldes av en säregen frid

vi var som vilda bränder

där på ängarna varje kväll

och dagarna på stränder

när jag var en sockerrebell

en dans i dolce vita

festen blev en livsstil till sist

jag minns de ljuva åren

"never being boring" och trist

LARZ GUSTAFSSON    090428




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-28 17:35



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet om dina minnen.......
2009-04-29

  Elaine.S VIP
Tillbakablickar i fotoalbum kan ofta bjuda på såna här känslor som du skriver om...du skriver bra om tiden som gått
2009-04-28

  Teresia Ridell
Vackert min vän !
Minner mig oxå om en dylik tid. Suck !
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP