Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket barna längtan...

ögon tindrar en mjuk famn

leende du spricker upp

där intill vid havets hamn


vårdoften insupas på land

där barfota barn är i längtan 

om att springa på strand

~




Fri vers av Lindizz
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-28 18:34



Bookmark and Share


    tramp
sommargullig text, gillas !
2009-04-28

  Il poeta della luna
Laddad med känsla
som levereras ömt
och vackert!
Bra skrivet!
*applåd*

Månpoeten [läs gärna min senaste]
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz