Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DISCIPLIN

denna plats som

var mitt arbetsfält

ligger nu för fäfot

dör av svält

allt på grund av min

försumlighet

och min brist på

solidaritet

för där disciplinen

tvingas ut

tar förfall och lusta

vid till slut

allt finns inom räckhåll

allt är klart

ingenting är dolt

blott uppenbart

men det är en kamp

på liv och död

och en galen flykt

från nåd och nöd

jag som trodde att jag

en gång valt

men ack, jag bedrog mig

kapitalt

ty det heter:

"dessa höllo fast..."

den som släpper taget

står sitt kast

livet här tar slut

en vacker dag

utgången

bestämmer faktiskt jag

ändå känner jag

att jag vill fly

och jag får mig själv

att vilja spy

LARZ GUSTAFSSON   090429




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-29 09:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Förlåt att jag överreagerat.
Faktum är att jag mår dåligt.
Det finns emellertid inga förmildrande omständigheter.
Jag borde döma mig själv ännu hårdare och dömer mig själv hårt för att jag inte gör det.
2009-04-30

  mare VIP
Man är bara människa , Han som skapade oss vet om det.......
2009-04-29

  sulimaa
En väl beskriven känsla av att inte räcka till och duga...du dömmer dig själv hårt min vän...
2009-04-29

  Junitvillingen
Starka ord och mycket självrannsakan. Var inte för hård mot dig själv. Du är inte sämre än någon annan. * varm kram *
2009-04-29

  Teresia Ridell
Livet är tufft o man dömer ofta sig själv hårdast.
Ge dig själv en kram (nej två;en från mig:)
2009-04-29

  Elaine.S VIP
En ordentlig självrannsakan...hårda ord, en hård dom över ett jag som strävar i motvind..
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP