Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet alla dagar speglar sig i varandra...


Speglarna

När jag vaknar
vill jag tro
att nattens nät
försvinner
och dagen öppnar sig
mot födelsen

då sömnen tar mig
till tidens tak
ser jag alla
dagarna
de speglar sig
vid vattenvakar




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-29 15:57



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Rysligt vackert!!
2009-05-06

  Roula O
mycket vackert...
2009-05-04

  Kristina Wallbing
Mycket vackert, Fredrik! Ja - så vill jag tro.
2009-04-29

    Maria Malm
All tid är nu. Snyggt.
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö