Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så ömsint nära...

de fanns en känsla

en gång en tid vi famnade

så log du där i solen

ett tindrade leende

vill hålla kvar ögonblicket

blundar och minner dig

så som en saga var

tog den slut innan början...




Fri vers av Lindizz
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-29 20:03



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Starka, ömsinta känslor...
2009-05-03

    MissMolly
Känner känslan
2009-04-30

  Suzy med punkterna
En verklig saga..i verkligheten
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz