Så vindrufsigt vild och naturligt vacker. Vi ses nog aldrig mer..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så vindrufsigt vild och naturligt vacker. Vi ses nog aldrig mer...


KVINNA MED STORT K

jag skrev en dikt om dig i dag

den får du aldrig läsa

önskar en fin och härlig dag

önskar dig trevlig resa

jag skrev en sång om dig i dag

den får du aldrig höra

hoppas du får en vacker dag

jag ville inte störa

jag tänker på dig här och nu

det får du aldrig veta

det finns ju bara en som du

ingen idé att leta

nu blir du utnyttjad av mig

jag tror att ändamålet

får helga medlen än en gång

pennan besegrar stålet

du är en dyrbar hemlighet

ett vackert löftesskimmer

som mina ögon njutit av

och som min själ förnimmer

jag ville gosa dig till sömns

och bjuda tvivlen vika

kyssa dig ömt och överallt

berikas och berika

du är en kvinna med stort "K"

det räcker med att se dig

jag tror att du skulle förstå

allt det som jag vill ge dig

LARZ GUSTAFSSON   090430

Till en främling, till ett havsbarn...




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 664 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-30 12:39



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket vackert Larz
2009-05-01

  Junitvillingen
Så härligt, härligt " poetat "! Texten rymmer så mycket känsla och kärlek, den har dessutom ett skönt " flow " - som ju dina texter ofta har. Att åtrå/tycka om någon på avstånd kan vara både en skön OCH jobbig känsla. Kanske skulle känslan inte bli den man tror om man verkligen kom personen nära, men på avstånd, i ens drömmar, i tanken, får man njuta av den vackra och tillåta sig att tro hur det skulle kunna vara.
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP