Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkomnande blomma

Som en blomma öppnar sig och tacksamt

välkomnar solens värmande ljus,

vindens smekande sus,

regnets svalkande vatten.

Kan även vi,

välkomnande öppna vårt hjärta för det eviga dolda,

som sammanbinder och genomsyrar allt.

I denna livsbejakande stilla närvaro,

fördunstar tankarnas ord

likt dagg på blommor och blad

en vacker sommardag.

Stillhetens tysta musik

beblandas med livets pulserande sång.






Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-30 22:32



Bookmark and Share


  Miss Mod
Vacker, Nils Teodor!
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP