Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten var ung

puls efter puls slår takt

vibbar som anländer

under varje rörelse i cirklar

hör dunkande rytmer

intill leende själar

 




Fri vers av Lindizz
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-01 14:31



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Rader med härlig rytm, det svänger ju!
2009-05-03

    tramp
detta är jhu DISCO !!!

*L* coolt !!
2009-05-01

  issac.a.m
Vackert..
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz