Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dina ord flyter över oceaner av andetag..


Du min vackra...

 

 

 

Du min vackra...

 

När du tillägnar mig dina dikter

läser jag i boken av din härlighet

förvandlas jag

från askan till glöden

från doften till etern

 

När du tillägnar mig dina ord

dina andetag

så förvandlas jag

från en man till en hackspett

och mina mina fingrar tappar bort de brända diamanter

för att plocka upp de glödande stjärnarno

för att trä på dina fingrar

 

i mörkret av dina rader

hackar jag med min näbb

och hittar min sol

 

Så älskling

Så min vackra själ

Oooh hjärtat

 

Lär mig

hur jag regnar i din tid

som en punkt

i slutet av raden

....




Fri vers av issac.a.m
Läst 313 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-05-06 20:40



Bookmark and Share


  Roula O
ljuvliga rader och berörande vackert...slutet är bara för bra...
2009-05-19

  friheten
wonderful written
2009-05-09

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2009-05-07

  Yvonne Vigstrand
Mmmmm....ljuvliga ord från dig igen...en fröjd att läsa...
Det blir till musik i mina öron och som balsam för själen.
Känns som jag vill sjunga denna text...vet inte varför men så känns det.

Du är en mästare...har sagt det förr men säger det igen.

Kram/Yvonne
2009-05-07

  Sturesdotter
Varje dikt blir en njutning, lång och vilsam.
2009-05-06

  Suzy med punkterna
Slutet är så vackert att mina ögon tåras.
Tack..........
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m