Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet går inte i repris

vet inte vad du gjorde
eller hur de blev sådär
men kvällen var ung

inte ett ord kunde tysta
inte en sekund längre
vet inte vad du gjorde

men hjärtat stannade
för att sedan slå igen
i ögonblick mot lycka

och känslan var levande
livet levde med i nuet
lyckorusen flödade i dans

 




Fri vers av Lindizz
Läst 277 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-04 11:02



Bookmark and Share


  karenina VIP
förmedlar verkligen känslan av ett ögonblick när allt allt står stilla
2009-05-07

    tramp
Bra skrivet, och riktigt snyggt format

Gillas !! Speciellt det där med att hjärtat hoppade igång igen !
2009-05-04

  jardan
Sann titel och underbara rader
2009-05-04

  Bibbi VIP
Helt ljuvlig formulering.
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz