Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Syndigt gott, faktiskt! Dosera efter smak


Laga idag, lagra i kyla, njut imorgon!

 

 

För creme fraiche och vitlök och curry

samt avrunnen löksill, en jury

för läckra smårätter vill visa

sin uppskattning och även prisa

den snaps du serverar därtill:

En Smirnoff som smaksatts med dill!

Servera, gapa och svälj

som start på en underbar helg!




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-03 18:08

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP