Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frågor till Woody Allen

 

Går älskaren vilse? en egen
   utbildning? naken i festvimlet med
en delfin till hands &

   vassens gula svärdslilja? söker älskaren
någon särskild eller söker han
   bara efter någon som kan

hjälpa honom hitta hans leende?
   han vet att han la
det här nånstans men var

 
                  




Bunden vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 1355 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-06-19 02:27



Bookmark and Share


  ellevis
du skriver spännande. älskar din poesi.
tack.
2009-06-28

    resilient
Mycket bra skrivet. Det är inte ofta som alla frågetecken funkar men här gör det det. Men borde du inte ta bort den sista raden?
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP