Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris förbättrad


vansinnets gränser

Varför envisas ni med att bo i mina helveten?
att pissa i mina drömmar,
stoltsera med vinröd låtsaskärlek,

lycka åt de stupida,
kakor åt de stora,

jag vet att du såg min själ,
och tvingades ta fentanyl för att uthärda stanken av alla defekter,

repiga sanningar,
har hakat upp sig,

usch och alla som älskar mig ännu,

deras ångest är stor,

de möter mig i döden,

en tom och kall oändlighet helt utan svar-var..

i dimman ropade du efter mina kyssar...









Fri vers av peter markurth
Läst 195 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-05-04 15:47



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Öppna vandrarhem käre Peter;=)
2009-05-04

  Sturesdotter
Dina helveten befolkas eftersom du alltid gläntar på dörren.
2009-05-04

  Sergej
Träffande!

Jag vet inte om jag ska bli glad eller ledsen!
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth