Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av detta räds jag.


Blindgång

Hör upp skribenter av forna konflikter
Tangenter som ej trycks förtrycks
Av nutida regenter

Samtidens baksida belyst av stillheten hos de avlidna
Ej bekomna för de andandes skull
Har inte heller av tidevarvet förfrysts

En osagd sanning lika falsk som sin lögn
Då den aldrig komma tjäna hon som den ej vet
För evigt skall stå utanför och aldrig komma in

Det är med dessa men som samhället verkar

för att få dig människa blidligt på knä

och utan frågor skall du sedan medverka

till att få andra att följa dig dit du aldrig sökt hän.




Fri vers av SmokingKoalaBears
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-04 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SmokingKoalaBears
SmokingKoalaBears