Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyligen

Nyligen såg du min kyla, erfor mitt hat, genomskådade min bitterhet, för att åter,


vakna i mina mardrömmar...




Fri vers av peter markurth
Läst 200 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-06 00:38



Bookmark and Share


  kärleks ängel
en roll av samspel och tolerans!!
2009-05-06

  Epione VIP
Drömmar förföljer så länge man håller dem levande.
Maror få man rida ut så gott man kan.
Tycker om att detta hände nyligen..
Bra
2009-05-06

  Sturesdotter
Människan väljer rätt mycket, vägen i ditt helvete vandras av dem som kan ge.
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth