Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

etwas

Nu avrättar vi själars fattigdom,

rättegångar är för de små,
paniken i ditt hår,

flämtningarna,
närheten till svaren du besitter,

kyssar jag stulit,

nätter utan barmhärtighet,
skiten simmar i blodet,
håller kursen,
kurar ihop sig,

likt kyssar utav gårdagens eldar,

vi tar varandras själar, hoppar, och ses i ditt helvete...









Fri vers av peter markurth
Läst 187 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-06 00:46



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ditt helvete som blir vårt.........snyggt
2009-05-06

  kärleks ängel
djup grävande i mänskligt lydande!!!vackert!!!
2009-05-06

  Sturesdotter
Stark text och ändå; slutraden får mig att tänka på att det finns bungyjump - så upp igen o kämpa!
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth