Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG SA JU BARA ATT

 

 

Jag sa ju bara att man inte måste krångla till allt här i livet

Därav även det vi skriver

Det är som när man går till läkaren och han pratar sitt fackspråk ?

Förstår vi hälften av vad doktorn säger ?

Eller när vi går till advokaten kan språket bli så med

Så varför krångla till allt

Gör det enkelt

Leva låt leva

En dag i taget

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-06 19:10



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Tack, det är lysande som vanligt. Kan bara hålla med.
2009-05-06

  Maria T
När läkaren och juristen talar
fackspråk förstår vi inte mycket
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen