Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om sorg...




Tidens tand

När tidens tand

River i öppna sår

Vrider sig själen

Av smärta

 

Den är oförmögen

Att stilla sig

Att rida ut smärtan

Att se bortom

 

Men det kommer

En ny tid

Ett nytt hopp

Ett ljus

 

Som lyfter din själ

Mot nya nivåer

Men det är en resa

Far väl




Fri vers av Sandvargen
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-07 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen