Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HON ÄR MIN!!!!!


mysflickan


Vi ligger nakna,
i din säng,
håller om dig,

din rygg mot mitt bröst,
doften av ditt hår,
sanningen,

du kvider till då jag tränger in i dig,
tar på dina bröst,

kysser dina eldar,
ser vår saknad,
förena sig i älskog denna natt i maj,

då vi lurade döden,
såg sanningen,

längtade,

kysste skuggor,
varm sperma rinner ur ditt sköte,
kyssen du gav var äkta,

öm poesi i dalar av svårmod bryter lögner,

sanningen har kommit, till din själ....




Fri vers av peter markurth
Läst 259 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-05-07 17:09



Bookmark and Share


  flickan i spann
ömt beskriven...
2009-05-08

  Suzy med punkterna
Som sagt så ojojoj vilken text.
2009-05-07

  Sturesdotter
*blundar lite* - denna känns lite för privat
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth