Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet & jag

jag försöker tämja

den vilda vågen

samla energin

göra den till min

 

havets sälta

stärker mig

gör mig till ett

med naturkrafterna

 

solstrålarna

kamoflerar mitt leende

gör mig lysten

på livet

 

det dova mullret

inifrån havets själ

viskar kärleksfullt

i mina öron

 

havet & jag

är ett

lika vackra

lika starka




Fri vers av Sandvargen
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-07 18:41



Bookmark and Share


  Lotti
tror inte man kan tämja den utan lära sig att mjukt och smidigt surfa med..... :-)
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen