Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet




akutintagets desinficerade rädsla
och jag var naken under rocken

sommarkvällen utanför
som jag fick åka hem i

efter att ha legat i apparater
där andra
får fasansfulla besked


fick jag


åka hem























Fri vers av Alfie M
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-09 19:16



Bookmark and Share


  Ingmar Hård VIP
här finns saker!
ord, tillstånd, möjligheter, omöjligheter
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M