Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och koltrasten, dessutom!


Försommarafton

 

Natten landar med ett brak

rakt på grannens tegeltak,

taket niger artigt under trycket.

Mörkret rinner sommartrögt

snart står månen himmelshögt,

speglar solljus över jordesmycket.

 

 

 

Månstrålar på grönklädd jord ses treva.

Det är åter underbart att leva.

 

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-09 20:17

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så fantastiskt vackert Calle!!!
2009-05-10

  aol
ja är inte livet härligt så säg
2009-05-09

  Njord
Fint rimmad text som innehåller många positiva skeenden.
Livet är för det mesta som sagt härligt all leva

Bra!
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP