Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REVBEN

 

 

Revben sliter

Revben gå itu

Revben håller mig fången

Revben inkapslad är jag

Revben böjd regnbåge

Revben smärtande böjd regnbåge

Revben äter sig in tar plats kräver utrymme

Revben utan andrum

  




Fri vers av Fånga dagen
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-09 22:47



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Berörande ont, fint formulerat .....
2009-05-11

  agneta pichler
det gör ont
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen