Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som den bonddotter jag är ler jag... åt människans tokerier


Kosläpp - dagens fluga!

 

Ut sprang hon

kossan

 

hon gned sig

mot nygrönt gräs

mot fuktig jord

 

Muuu! Muuu!! Muuuu!!!

 

efter månaders

instängdhet

ljöd hennes lyckoskri

 

kesande

som en kalv

 

inte fan hade hon

hört talas om här och nu

 

hon bara njöt

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-10 10:12



Bookmark and Share


  aol
Underbart blev så varm i hjärtat tack för dessa rader,
2017-01-23

  Måna N. Berger
Men med min vanliga otur så blir jag väl lagårdsfluga istället och får sitta i ett skitigt lagårdsfönster och surra tills jag fastnar i nätet.. Som botgöring för att jag satt vid datorn och surrade i detta livet!
2009-05-10

  Måna N. Berger
Jubel i busken och stående ovationer för denna sällhetsdikt! En ko på vårens första grönbete vill jag vara i nästa liv! Hoppas karman räcker..
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP