Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hittar sanningen


Kylan i ditt hår

tränger ned

i mina

sanningar, förståelse för smärtan, empati för döden, hatet lever i en tår


lyser upp, vägen, defekta känslor rubbar käreken


sällan begraver vi synder väl

arkeologer

finner

ofta

smärtan







Fri vers av peter markurth
Läst 218 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-05-11 21:40



Bookmark and Share


  Pet
Mm, den va fin!
2009-05-21

  Sturesdotter
Arkeolog, vill jag inte bli....att finna sådant...fin text
2009-05-11

  Suzy med punkterna
Snyggt
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth