Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blåmärkt


hon sitter på sängkanten
reser sig upp
fräknar över hennes axlar
hennes lår var mjuka

det är vår och solen lyser in
gör hennes konturer alldeles vita

han badar i sängen än
lägger läpparna mot sina knogar





Fri vers av obscura
Läst 339 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-12 15:20



Bookmark and Share


  a h de v
ger en varm och vacker bild
förmedlar tydlig vårkänsla
fin från början till slut
2009-07-11

    Kobbe
Mycket fint flyt i denna dikt, jag gillar den skarpt.
2009-07-11

    Johanna Ljunggren
Forstar inte riktigt rubriken i sammanhanget. handlar det om att bli slagen? For tonen i dikten tyder inte pa det. Tycker om ditt sprak, det ar enkelt, men mjukt och målande.
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

obscura