Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara drömmar

För inte visste jag känslan
om den dimma som lagt sig
något vidrörde mitt inre rum

Så vackert var livet en gång
jag såg bara dig och framtiden
i en verklighet som sakta dog

 




Fri vers av Lindizz
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-15 07:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
i sin längtan... bra skrivet
2009-05-15

  Teresia Ridell
Vemodigt vackert.
Fint !
2009-05-15

    Maria Malm
Så lite vet man om framtiden..men dimmor kan lätta och andra framtider skönjas.
2009-05-15

    tramp
skrivet med varmsamhet och en varm glädje mellan raderna...även om just den där dimman du berättar om verkar ha lättat...men kanske bara tillfälligt ?
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz