Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målar kärlek

Jag målade kärlek

en rosa himmel och röd sol

Jag målade kärlek

vackraste hav och vågor

Jag målade kärlek

med stadiga klippor

Jag målade kärlek

med stjärnorna och månljus

Jag målade kärlek...




Fri vers av Lindizz
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-15 08:44



Bookmark and Share


  issac.a.m
Vackert..
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz