Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fången i mörkrets källa


av frostens
fingrar
smektes du
på kinden

när
hämndens
ljuva sötma
omringade
själen av
taggar




Fri vers av Roula O
Läst 395 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2009-05-17 20:02



Bookmark and Share


  JLindh
Finner ej ord, men tycker om den så
2009-05-25

  En strimma av guld
Hämden är ljuv sägs det, men hämden är en förpestelse som inte leder till annat än sårade känslor. Ingen vinner på att hämnas.
2009-05-22

  Mr Lindemann VIP
Inte illa, ihoppillat!
Värker in i en
verket, alltså
2009-05-19

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet vännen min!
2009-05-19

  issac.a.m
Rent poetiskt formulerad...Underbart
2009-05-19

  issac.a.m
Rent poetiskt formulerad...Underbart
2009-05-19

  Eaglemountains VIP
Underbart formulerat, min vän!
2009-05-18

  Eaglemountains VIP
Likt rosen har även hämnden taggar
i den vackerhet som döljer
de törnen som plötsligt uppenbaras och sårar
och vedergällningens behag är fullbordat
2009-05-18

  ramsesII
åhh, tror jag vet exakt hur du menar
magi!
2009-05-18

  Larz Gustafsson VIP
Sötman har taggar.
Förrädiskt.
Man låter sig luras gång på gång.
2009-05-18

    ej medlem längre
ja minsan den bet tag
kanon bra (:
2009-05-18

  sulimaa
Åhh den kändes i hjärtat !
2009-05-18

  Ellen Vivelavita VIP
Kylig är hämnden... väl valda ord av känslan!
2009-05-17

  Miss Mod
Hämndens ljuva sötma, bra fångat!
2009-05-17

  tom boreland
liten text
med mycket
innehåll
2009-05-17

  blaite
Härligt och kort..
2009-05-17

  peter markurth
bra...
2009-05-17

  Suzy med punkterna
Lite mörkare än du brukar skriva men fortfarande lika strålande.
Visar på talang och mångsidighet.
2009-05-17

  Gisela Nordell
skaldat med stor
tanke och känsla
om de rätta valörerna
Fint!
2009-05-17

  Maria T
Stark poesi om hämndens
vassa taggar
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O